Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Dostava

Dostavo naročenega blaga paketno dostavlja naš pogodbeni partner podjetje Ekdis d.o.o., Ljubljana.

Stroški dostave se obračunajo glede na težo pošiljke. Za pošiljke do skupne teže 15 kg stroški dostave znašajo 5,43 EUR z DDV. Za pošiljke nad 15 kg skupne teže pa stroški dostave znašajo 6,99 EUR z DDV. Če vaš znesek nakupa preseže vrednost 200 EUR, strošek dostave krijemo mi. Naročila v znesku nad 200 EUR dostavimo brezplačno. Brezplačna dostava je prikazana v košarici.

Naročeno blago, ki je na zalogi, bo dostavljeno predvidoma v 3 do 5 delovnih dneh, v ostalih primerih pa do 10 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 10 delovnih dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosimo kontaktirajte).

Na dan dostave bo dostavna služba kupca predhodno obvestila po telefonu glede same dostave. Načeloma se dostava vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah  –  lahko vam paket dostavijo tudi na delovno mesto.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih naš pogodbeni partner dostav blaga ne izvaja.

 Dobrodošli v spletni trgovini podjetja Viskirum d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.